31 AUGUSTI

Nu var det ett tag sen jag skrev här i bloggen, och efter lite klagomål på dålig uppdatering (nämner inga namn men det kan ha varit från en viss David Sahlberg) kände jag mig motiverad att releasa ett nytt, fräscht inlägg.
    För en ca en halvtimme kom jag hem från en juniorallsvenskan-match i Traume. Vi mötte Syrianska FC och efter bortatorsk med 6-0 eller liknande senast var det väl ingen i laget som trodde på poäng. Men vi lirade hyfsat stabilt i halvtid stod det 1-0 till oss trots att vi missat en straff. Vem som gjorde målet? Emil Segerlund of course. Om nån inte tror mig så kan ni logga in på Facebook/MSN för om jag känner honom rätt lär han inte direkt hålla tyst om det otroliga målet. Jag tippar på nåt i stil med "Emil Segerlund is skyttekung! Fixade oavgjort mot seriens bästa lag".
    Hur som helst gjorde Jocke Thomsson 2-0, men sen släppte vi in två skitmål och det slutade 2-2. För övrigt var John Österholm tillbaka i kassen, vilket var najs. Skön lirare det där...

För ett tag sen hade jag och älskling lite tråkigt så vi plattade mitt hår i brist på annat att göra. Här är resultatet:




Nu ska jag åka hem till henne, ha en bra kväll gott folk! Puzzz

Haaaiiij!

Sitter hemma och lyssnar på musik. För tillfället Slum Villages album Dirty District som jag precis laddat ner. För övrigt har jag ganska tråkigt och är dessutom hungrig som feeen. Jag har inte ätit nåt på hela dagen... Har nämligen vart ledig från skolan idag, eftersom fotbollsgymnasiet inte dragit igång ännu, och det är annars den enda lektionen jag har på måndagar, vilket är skönt. :)
    Sov hos Janni och gick hem när hon skulle till skolan vid nio-tiden. Inte så jobbigt faktiskt, trots att det är en bra bit att promenixa. Har väl mp3:n att tacka för det. :) Så nu sitter jag här framför datorn och sms:ar ned älskling bland annat. Hon är lite sur för hon måste ha idrott utomhus, och vädret är inte det bästa tyvärr. Stackare. :(
    Nej, snart måste jag äta något. Ska snart pallra mig ut till köket och se vad kylskåpet har att erbjuda en dag som denna. Vad ska jag göra idag egentligen? Fast älsk slutar om ett par timmar så det är nog ingen fara. :) I normala fall skulle jag tränat idag men har så jävla ont i vänsterfoten efter stämplingen... Så nu ska jag vila till onsdag då det tydligen är match mot Hangvar (tror jag) i div. 4. Då måste vi fan ta tre poäng, för vi ligger sist i tabellen. Pinsamt med sant.
    Hoppas jag hittar nåt att äta nu, hörs senare. Puss!

Du är världens sötaste, jag älskar dig.
               


Halloj!

Det var ett tag sen jag bloggade, jag vet. Ber om ursäkt för detta till alla trogna läsare. Som vanligt sov jag hos älskling inatt, vet inte hur många nätter i rad det är nu... :) Mysigt som bara den är det i alla fall. Jag vaknade kl. 08.00 av  mitt alarm, i form av Al Green's underbara stämma och låten Lay It Down. (By the way heter hans senaste album just Lay It Down och jag kan verkligen rekommendera det). Sådär ja, nu fick jag det sagt också.
    I alla fall satte jag om klockan till 09.00 och sov vidare. Därefter myste jag och älsk lite, men sen var jag tvungen att åka hem för att packa fotbollsbagen. Match med a-laget stod på schemat (skryt). Vi samlades på Gutavallen för att sedan ta oss till den berämda Dalhem IP. Jag spelade på vänsteranfallet, men fick en stämpling och blev utbytt en bit in i andra halvlek. Gjorde ont som feeeen. Det gör det ännu iofs, så jag har avbokat Tyresö-matchen imorgon. Från bänken såg jag Dalhem göra 1-0 och vi förlorade matchen. Suuugit.
    Efter matchen hängde jag med hem till Salle och vi beställde en varsin kebabrulle från Tigris. Det var smaskens! I brist på annat såg vi lite OS-basket bland annat och sen var det dags för mig att cykla hem. Hemma har jag inte gjort mycket som vanligt. Pratade lite med älskling som var med Johanna och nu snart ska jag åka med mamma till hennes nye hius. Sen blir jag skjutsad till älskling vid 22-tiden, jag längtar. :)

HEJ HEJ!

Stockholm

Tänkte dokumentera den mysiga lilla trippen till hufvudstaden! :)

Här är jag och min kära broder på stationen i Spånga. Observera att den skickliga fotografen (Janni) även lyckats fånga det passerande tåget på bild.


Så här roligt hade älskling och Per.


<3


Ett mycket gulligt gruppfoto på Grönan.


Lustiga Janni i Lustiga Huset. Till hennes försvar vill jag påpeka att hon ej slickar på riktigt utan bara låtsas.


:)


Man måste ju ta en närmare titt på den vackra regnbågen.


Skrattkammaren är ju bara så "rolig"......


Här ska älskling åka berg- och dalbanan för första gången i sitt liv, efter mycket tjat från mig och Per. Jag är stolt över dig! ;)


Janni visade ett mycket stort intresse på Naturhistoriska riksmuseet i väntan på filmen på Cosmonova, som för övrigt var rätt seg så både älsk och jag slumrade till en stund. :)
 

Sådär ja, nu har jag visat en del av det vi gjorde.
Puss!

Heeeej bloggen!

Nu sitter jag här i Jannis myysiga säng. Efter lite tjat från älskling kände jag mig tvungen att blogga lite idag också, men frågan är om jag blir färdig innan klockan slår tolv och det blir en ny dag. Älskling gick precis ut i köket för att blanda lite saft. Stark saft of course. Sockersuget har satt igång igen, som vanligt så här dags. :) Mmmm, jag fick precis lite saft av Janni. Mycket gott måste jag säga.

Nu kanske det här kommer som en chock för alla läsare, men imorgon är det storstan som gäller. Yep, you heard me, vi drar till Stockholm. Älskling hakar på mig, Per och pappa. Mycket trevligt! Vi åker tidigt imorgon bitti, närmare bestämt 7.05 med underbara Destination Gotland och dess fantastiska besättning. Hemresan blir troligen på måndag, möjligtvis söndag. Så vi borde väl sova nu, är rätt trött faktiskt. Så får det bli, hörs kanske imorgon. Godnatt!


Hej hej hej

God kväll kära vänner! Nu sitter jag här och har väldigt tråkigt, så jag får roa mig med att skriva i den här superpopulära bloggen som så många läser. Jag kände mig nästan tvungen att skriva för jag vet hur många det är som sitter där hemma och bara väntar efter att jag ska skriva ett nytt inlägg.

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt.. Jag sov hos Janni älskling, vilket var mysigt som vanligt. :) Vi gick upp hyfsat tidigt (typ kl 11) och sen busade vi lite med hennes söte lillebror, i form av att ha kuddkrig. Det var kul, men höll på att urarta som det ofta gör när dom två bråkar. Gulligt. :) Men mot alla odds började ingen gråta och det hela avslutades på ett bra sätt.

Till frukost fick vi nybakta bullar av jannis moder, mycket snällt och framför allt GOTT. :) Sen bestämde sig janni för att gå på stan med mamma och då var det med andra ord dags för mig att cykla hem. Jag cyklade dock förbi stan en sväng först och träffade där broder Per. Vi lyssnade på fett sköna "indianer" som lirade najs musik utanför Åhléns.

Sen cyklade jag hem, och här hemma har jag inte gjort myckjet vettigt... Just det, jag tränade idag, för första gången på ett tag. Har haft en rätt jobbig skada i benet nämligen, men det gick bra att träna faktiskt.. Därefter har jag inte gjort mycket. Älskling är nu hemma hos Izabella som precis kommit hem från italien. Inte för att du kommer läsa det här men ändå, välkommen hem!

Nu sitter jag och lyssnar på soft musik, för tillfället i form av Common, Bilal och Jill Scott. :) Samuel ringde precis och snackade lite, var ett tag sen. Nej nu får det räcka med bloggande. Tror jag ska vara lite geek och lira PS2 nu. Finns inte mycket att göra här hemma.. See ya!


Dag 2

hej igen kära kamrater! nu sitter jag här hemma framför datorn, har sovit hos älskling och har precis kommit hem. hon skulle på utflykt med familjen, så jag får klara mig själv i några timmar, men då får jag passa på att blogga lite... sen måste jag plugga lite också, ja ni hörde rätt, jag ska plugga. PÅ SOMMARLOVET. anledningen är att jag måste göra ett jävla prov dagen innan skolan börjar för att få betyg i en jävla ekonomikurs.

igår kväll var jag och älsk och solade solarium, som jag nämnde. det var jobbigt och svettigt som fan men pretty nice ändå. :)

så här fina blev vi:

lite fjortisvarning att ta kort i en spegel men ni får stå ut med det.

hörs kanske senare under dagen om jag får tråkigt. puss!!!!!

älskar dig janni


nice med blogg!!!

heeeeeeeeej Janniiiii, du är troligen den enda som kommer att läsa denna fina blogg. känns bra att veta va, underbara flickvän? nu sitter jag här och har "jättekul" framför denna fantastiska dator. om du undrar sitter du just nu i min säng och är lite sur på mig. jag citerar: "vill du ha en smäll?" varför säger du dessa hårda ord kan man ju undra? jo det var för att jag sa att du inte fick läsa vad jag skriver....

hmm, vad mer kan man skriva? vädret är ju ingen höjdare precis och därav har jag och janni sett typ 5-6 filmer på två dar. NICE! jo faktiskt mysigt, men efter ett tag får man lite panik för att inget händer.. men som janni sa för en stund sen kommer solsken efter regn och det är precis vad som ser ut att ha hänt om man tittar ut genom fönstret. nu känns allt lite bättre iaf.

janni är super-duper-janni söt och sitter i min säng nu, lutad mot en underbar kudde. min favorit om ni undrar, fett nice faktiskt. kan lägga in en bild senare om det är nån som är intresserad....

nej nu får jag väl ta och ge mig. plikten kallar och janni är hungrig. vi ska äta lite klassisk husmanskost i form av kyckling tror jag, som min mor har lagat. sen  blir det kanske gymmet och solarium, iaf för jannis del. nice med en farsa som äger ett gym, va? vaaaa? jääävligt nice. fatta vad biff jag kommer va efter ett tag med janni. ohlala. sååå nu ser janni lite otålig ut och det är väl bäst att jag avslutar. LATER! (lol)