Dödsstraff?

Sitter och diskuterar vilt om dödsstraff med Philip och Peter. Varför i helvete då undrar ni säkert. Jo, för att vi ska debattera om detta i skolan imorgon. Jag kommer representera vänsterpartiet så imorgon är det jag som är Lasse Ohly. Det kommer bli spännande att se hur det artar sig. Jag hoppas jag och Peter kan stå på oss och vinna med våra grymma argument!

Det återstår att se hur det går. Nu ska vi diskutera vidare!



Puss!

A Clockwork Orange

Vaknade imorse lite oskönt illamående och med en sjuk huvudvärk. Eftersom det är treadag idag ville jag inte stanna hemma, men jag var verkligen inte i form för Internationell Ekonomi kl åtta, så det fick bli en liten kompromiss. Jag fick skjuts av pappa till skolan och anslöt till gänget strax innan kl ett. Jag, Oliver och Peter stekte runt i korridornerna utklädda till lirarna från filmen "A Clockwork Orange".

Nu sitter vi hemma hos Peter, efter en seg NK-lektion med en dryg vikarie. Ska träna vid sex, sen blir det förfest här i Pejda House. Det blir riktigt sweet.

Ungefär så här såg vi ut:




Ha en fett schön kväll nu gott folk! Och kom ihåg att följa Asher Roths motto; Life isn't wasted when you're gettin' wasted!

Hejje

Fett med länge sen jag skrev, gaaahh! Nu jävlar ska det bli skriva av. Vad har hänt på senaste tiden? Spring break för tillfället, fett med nice. Har varit sjukt skönt väder de senaste dagarna, vilket gör att man mår lite bättre. Jag har hängt med gänget ,bestående av mig, Peter, Phjoppen och Oliver, i stort sett dygnet runt de senaste dagarna. I natt hade vi Sagan om Ringen Extended Version-maraton på 12 timmar (blev dock 10 timmar pga. lite tekniska problem)... Så jag har inte sovit mycket nej. Vi bunkrade upp med 30 st. energidrycker, haha. Jag klarade hela natten, till skillnad från alla andra som slocknade på morgonkvisten. Däckade dock runt lunch och sov kanske en timme... Nu är jag hyfsat pigg faktiskt. Imorgon dra jag till fjällen med mamma och syrran, ska bli kul. Det var riktigt länge sen jag åkte slalom men det ska nog gå bra. Just nu sitter jag i Pejdas soffa och ser på när Oliviero och Philly lirar det nyinköpta Sagan om Ringen-spelet för X-box 360. Haha, fan vilka geekar vi har blivit. Inte för att nån kommer läsa det här inlägget, men kul att skriva av sig lite iaf. Puss på er!