Pom frits!

Tjeeenamors! Sitter här och har precis sett gårdagens avsnitt av Boston Tea Party på Kanal 5.s hemsida. Enligt mig det kanske skönaste programmet som går just nu... Måste dela med mig av det roligaste från avsnittet:



Nu är det dags att nöta in talet jag ska hålla imorgon. Känns jobbigt men kommer bli skönt att ha det gjort... Ikväll hade jag och älskling tänkt se nån film på bio, men det går typ ingen bra... Vi vill se "Låt den rätte komma in", men det verkar som att den inte visas på Gotland. Dåligt!

Vad tycker ni om den här filmen då? Enligt mig verkar det som en riktigt usel film och man får nästan anstränga sig för att komma på en sämre handling:

Rallybrudar

En film där leran sprutar och bilarna flyger. Veterinärassistenten Ulla har tagit sitt jobb enbart för att få chansen att få köra snabbt på värmlandsvägarna. Storbondens dotter Birgitta drömmer om Paris men blir istället Ullas kartläsare.

Nej, det blir nog ingen bio på ett tag eftersom de soporna endast visar Rallybrudar (äcklig titel) och Quantum of Solace som jag redan sett... Men jag och Janni hittar säkert på nåt annat mysigt.

Peace


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback