A Tribe Called Quest Tribute


Rock The Bells!!!!!!

Zzzuuup? Ett tag sen jag skrev, jag vet. Hämtade precis biljetter till Rock The Bells i globen den 4:e november. Ska bli stört kul! Ska dit med Samuel och Isak. Snackar vi hip hop har jag tidigare bl.a. sett konserter med Kanye och Jay-Z och nu känns det grymt kul att adda Nas, Mos Def, De La Soul, EPMD, Kano, Supernatural och Scratch till den listan. Kommer bli helt flippat!



Idag har för övrigt vart med Janni, ätit på Max och hängt med Samuel och nu ska jag snart hem till Janni igen. :) Ska bara duscha och lite innan.. Ska försöka skriva imorgon så ni inte blir besvikna. PusS!


Pay Jay

Hööööstlov! Äntligen lite ledigt, men frågan är om det kommer bli så lugnt och skönt. Har jävligt mycket plugg... :/ En massa prov och grejer efter lovet, men det löser sig nog. Idag har det varit en ganska skön dag. Började dagen med marknadsföring, sen hade jag prov i information och layout. Hade inte pluggat mycket alls, men det gick nog vägen trots allt. Katja hade ju stenkoll så något fuskande var det minnsann inte tal om... 

Efter provet åt jag mat och hade sedan matte. Orkade inte räkna ett skit. Hjärnan hade redan ställt in sig på lov så då blev det som det blev... Efter åkte jag till Janni som praoar på gymmet. Vi cyklade hem till henne och gjorde chokladbollar tillsammans med lillebror Isaac. Det var mysigt. :) Sen skulle hon tillbaka till gymmet så jag cyklade hem.

Nu sitter jag här och har inget att göra. Fast det är rätt skönt ändå. Lyssnar igenom underbara Pay Jay-albumet av J Dilla. Mycket efterlängat och sjukt bra musik.

Nu ska jag se Fade to Black, en dokumentär om Jay-Z som jag hört ska vara grym...


Later dudes.


Back

Sorry då brushan, vill du ha uppdatering är det vad du ska få.

Har ju som ni alla vet varit på "studieresa" i Riga. Efter en veckas vistelse är jag nu otroligt mycket klokare... Nej men serious talk, det var sjukt dåligt organiserat av lärarna, men tillsammans med mina goda klasskamrater + A-klassen gjorde vi resan jävligt kul. Dagarna var sega, men kvällarna var fartfyllda med mycket festande.
    Letterna var helt galna, men för att citera vår lärare Katja så "överlevde vi" och kom hem till slut. har inte pallat skriva på ett tag, men kanske kommer igång nu igen, vi får se...

ÄGD av Rhymefest

Lettland

Har inte orkat skriva på ett tag. Och på måndag (Stockholm imorgon) bär det iväg till Lettland med klassen + den andra ekonomiklassen. Hoppas  det blir kul, men jag kommer sakna Janni så jävla mycket. Kommer hem på fredag kväll/natt. Hörs då.